Succesvol groeien in zaken.

Bij een logistiek expert in het zuiden des lands werd er veel tijd verloren met het wegzetten en ophalen van de goederen. Technisch gezien werd er gevraagd om 26 LPH (local visits per hour) / 348 UPMH Units per ManHour. Actueel was op het moment 17 LPH/226UMPH, ofwel een verschil van 35%.

Wat waren de echte oorzaken, en waarom kon dat niet simpel aangepakt worden? Een medewerker die de Green Belt training heeft gevolgd, wordt gevraagd door de procesverantwoordelijke om met deze casus zijn Green Belt praktijkcertificaat te halen. De succesvolle aanpak leidt tot een besparing van EUR220.000,- op jaarbasis op de eerste locatie, en de Praktijkcertificatie is binnen 6 maanden gerealiseerd.

Waardevolle Best Business Awards

Al enkele jaren lang is er een Specialist Zoekmachine beheer die de door hun organisatie van de bedrijfsvoering de Gouden Gazelle winnen. Toch is, mede door hun explosieve groei, nagedacht over duurzaam ondernemen, en stabiliteit in klantensupport. Mede daarom zijn de teamleiders getraind in Lean door de Lean Practitioner course te volgen, en daarbij aan de slag te gaan met dagstarts en aanpak van opkomende belemmeringen met A-3 management.

Seminars voor de beste lean strategieën

Regelmatig houden we op diverse locaties in Nederland en België proeverijen. Hier hoor je van de Lean Six Sigma Company experts, maar ook van mensen uit de Industrie en dienstverlening wat Lean en Six Sigma heeft gebracht voor hun bedrijfsvoering, maar ook voor de mensen persoonlijk.

Seminar for Business Development

Mauris id enim id purus ornare tincidunt. Aenean vel consequat risus.Proin viverra nisi at nisl imperdiet auctor. Donec ornare, est sed tincidunt placerat, sem mi suscipit mi, at varius enim sem at sem. Fusce tempus ex nibh, eget vulputate ligula ornare eget. Nunc facilisis erat at ligula blandit tempor. maecenas