Haal meer uit je bedrijf met een Black Belt Training nabij Amsterdam

✔ Verschillende varianten training

✔ Voor startups tot ervaren bedrijven

✔ Opvolgbare lean opleidingen

Een Black Belt Training volgens de Lean Six Sigma methode is een uitkomst voor veel bedrijven, bijvoorbeeld in regio Amsterdam. Heb je het gevoel dat je niet alles uit je bedrijf haalt? Dat je op een efficiëntere manier kunt werken, maar weet je niet hoe? Juist voor die bedrijven is een Black Belt cursus van The Lean Six Sigma Company uit Hoofddorp, niet ver van Amsterdam, een uitkomst.

Neem hier contact op voor meer informatie!

Contact opnemen?

Wat leer je tijdens een Black Belt training van dé specialist van regio Amsterdam?

Tijdens een Black Belt cursus, die gehouden kan worden bij ons in Hoofddorp, nabij Amsterdam, maar ook bij jou op locatie, leer je met name efficiënter werken. Maar hoe dan? Hierbij is een goede communicatie belangrijk. Je leert op een efficiënte manier communiceren, maar wel zo dat de werksfeer prettig blijft. Op deze manier leer je dus je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Natuurlijk is het handiger om als leidinggevende of projectleider deze efficiënte werkwijze toe te kunnen passen, maar een Black Belt training van dé specialist uit Hoofddorp, nabij Amsterdam is er eigenlijk voor iedereen.

Schrijf je in voor een Black belt cursus of een andere cursus bij ons in Amsterdam

Wil je ook efficiënter leren werken? Dan is het belangrijk om te kiezen voor de juiste six sigma training. Want deze training is er in verschillende varianten. Ze zijn namelijk opvolgbaar. De Yellow Belt training is voor beginnende bedrijven en bedrijven die nog niet zo efficiënt werken. Heb je al een inhaalslag gemaakt? Dan is de Green Belt training wat voor jou. Werk je al best efficiënt, maar wil je de puntjes op de i zetten? Schrijf je dan in voor een Black Belt training van L6sigmacoach uit Hoofddorp, regio Amsterdam. Dit kan door ons contactformulier in te vullen.