Lean Six Sigma: Dé Green Belt training nabij Amsterdam

✔ Verschillende varianten training

✔ Voor startups tot ervaren bedrijven

✔ Opvolgbare lean opleidingen

Bij L6sigmacoach bieden wij een Yellow Belt, Green Belt en Black Belt training aan in Hoofddorp, nabij Amsterdam, op het gebied van efficiëntie en effectiviteit voor verschillende bedrijven. Zo is er de Lean Green Belt training in Hoofddorp, nabij Amsterdam die bedoeld is voor professionals die de basiskennis hebben opgedaan, maar nog wel wat ondersteuning kunnen gebruiken op het gebied van efficiënt te werken op het gebied van bijvoorbeeld personeelsbeleid en het regelen van de inkoop. Zo’n training kan nuttig zijn voor verschillende soorten bedrijven, zowel startups als multinationals. Natuurlijk zijn er nog veel meer activiteiten te bedenken die je leert verbeteren wanneer je onze Lean Green Belt training volgt op ons kantoor nabij Amsterdam, of op een andere locatie.

 

Neem hier contact op voor meer informatie!

Contact opnemen?

Onze praktijkgerichte Lean Green Belt training, gegeven op onze locatie bij Amsterdam

Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk voordeel halen uit een Lean Six Sigma Green Belt opleiding van dé specialist uit regio Amsterdam. Wanneer je deze Green Belt cursus gevolgd hebt op onze locatie nabij Amsterdam, moet het natuurlijk niet zo zijn dat je vervolgens niets meer doet met wat je opgedane kennis. Om dit te voorkomen, is deze Lean Green Belt training opgebouwd uit verschillende cases, die op ons kantoor nabij Amsterdam, maar ook op uw eigen locatie uitgevoerd kunnen worden. Op deze manier pas je jouw theoretische kennis meteen toe in de praktijk. Bovendien zijn de verschillende niveaus opvolgend binnen Lean Six Sigma. Na het volgen van onze Lean Yellow Belt training is het zeer aan te raden om deze Green Belt cursus te volgen, zodat je nog dieper op de materie in gaat en zo ook in de toekomst alles uit deze training haalt, ook bij jouw bedrijf in Amsterdam of elders. Wil je nóg meer leren, volg dan ook onze Lean Six Black Belt training, zodat je optimaal bijgeschoold bent op het gebied van efficiënt en effectief werken. Zo heb je natuurlijk het meest aan onze Green Belt cursus en de trainingen op andere niveaus die we aanbieden op onze vestiging in Hoofddorp nabij Amsterdam. Wat hier ook aan bijdraagt, is dat onze cursussen en trainingen altijd worden gegeven aan de hand van ISO gecertificeerde trainingsmaterialen van L6sigmacoach.

Hoe ziet de Green Belt cursus eruit?

Binnen de Lean Six Sigma Green Belt training leer je de tools van de Lean Six Sigma methode op een goede manier toe te passen, ook voor jouw bedrijf in Amsterdam of elders. Dit gaat op een efficiënte manier door zoveel mogelijk gebruik te maken van e-learning. Zo leer je snel en eenvoudig hoe je de Lean Six Sigma methode kunt implementeren in je bedrijf. Dat is een goede reden om onze Lean Six Sigma green belt training te gaan volgen, het is namelijk een ideale combinatie van efficiëntie en effectiviteit.

Stel je vragen over onze Green Belt cursus

Wil je meer weten over de Lean Green Belt training van dé specialist uit Hoofddorp, niet ver van Amsterdam? Of wil je jezelf en een aantal collega’s inschrijven? Wij staan je uiteraard graag te woord. Stel je vragen via ons contactformulier en wij helpen je graag verder. Wij bekijken graag samen met jou wat een Lean Six Sigma Green Belt training voor jou en je bedrijf in Amsterdam of elders kan betekenen. Zo haal je het beste uit je bedrijf en gaat het een zonnige toekomst tegemoet.