Lean Operations Management Amsterdam

✔ Verschillende varianten training

✔ Voor startups tot ervaren bedrijven

✔ Opvolgbare lean opleidingen

Met Lean Operations Management til je de werkprocessen binnen je bedrijf in Amsterdam of elders naar een hoger plan en vul je deze efficiënter in. Op deze manier werken jij en je collega’s op een prettige manier samen en verzet je meer werkzaamheden in een kortere tijd. Lean Operations Management, ook wel bekend als de Lean Six Sigma methode, kan op deze manier omzetverhogend zijn wanneer volgens deze methode wordt gewerkt bij jouw bedrijf in Amsterdam of elders. Haal het maximale uit jouw bedrijf met LOM.

 

Neem hier contact op voor meer informatie!

Contact opnemen?

Lean Operations Management is er voor alle bedrijven in Amsterdam of elders

Wanneer je een cursus Lean Operations Management wilt volgen, zijn er verschillende cursussen beschikbaar, van verschillende aanbieders nabij Amsterdam of elders. Elke cursus is toegespitst op de kennisfase waarin jij en jouw bedrijf zich op dit moment bevindt. Zo zijn er cursussen voor startende professionals, maar ook voor bedrijven die al een tijdje actief zijn en nood zien in het efficiënter inrichten van de werkprocessen en projecten. Dit kan doordat er altijd ISO gecertificeerde trainingsmaterialen van L6sigmacoach worden gebruikt tijdens de trainingen.

De verschillende cursussen

De verschillende workshops die worden aangeboden, hebben allen een ander niveau. Dit heeft als voordeel dat de cursussen opvolgbaar zijn. Je kunt bijvoorbeeld starten met de Lean Six Sigma Yellow Belt opleiding. Daarna ga je verder met de Green Belt en de Black Belt training als je meer wilt leren over efficiënt en effectief werken. We zetten alle Lean Operations Management cursussen die je bij ons in regio Amsterdam kunt doen graag voor jou op een rijtje:

  • Yellow Belt: deze cursus is geschikt voor iedere werknemer en geeft inzichten over het efficiënt inrichten van dagelijkse werkzaamheden.
  • Green Belt: de Green Belt is de perfecte tussenstap voor professionals die projecten managen.
  • Black Belt: deze cursus is voor ervaren professionals en projectleiders die hun bedrijfsvoering gestructureerd willen blijven voeren.

Vraag om meer informatie

Zou je graag meer inhoudelijke informatie willen ontvangen over de verschillende cursussen en workshops die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wanneer je deze hebt ingevuld, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden.