Een cursus efficiënt werken bij ons nabij Amsterdam

✔ Verschillende varianten training

✔ Voor startups tot ervaren bedrijven

✔ Opvolgbare lean opleidingen

Een cursus efficiënt werken biedt uitkomst wanneer ogenschijnlijk simpele processen in jouw bedrijf in bijvoorbeeld Amsterdam veel tijd kosten. Er zijn veel van dit soort trainingen op de markt, maar bij L6sigmacoach vind je een gedegen leermethode die voor iedereen geschikt is. Dit is mogelijk doordat wij de cursus efficiënt werken aanbieden op onze locatie nabij Amsterdam, of op je eigen locatie, op verschillende niveaus binnen de Lean Six Sigma methode. Een ander voordeel is dat de verschillende trainingen binnen deze training elkaar opvolgen, zodat jij en je collega’s steeds beter getraind worden en meer kennis opdoen. De trainingen zijn van hoog niveau en worden altijd gegeven met ISO gecertificeerde trainingsmaterialen van L6sigmacoach.

 

Neem hier contact op voor meer informatie!

Contact opnemen?

De inhoud van deze cursus efficiënt werken voor jouw bedrijf in Amsterdam of elders

Binnen de verschillende niveaus van onze Lean Six Sigma training leer je diverse aspecten van efficiënt werken. Dit doe je door verschillende cases te behandelen. De verschillende cases zijn gebaseerd op de praktijk. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je personeel aanneemt op een gestructureerde manier. De cases zijn weer gebaseerd op verschillende beschikbare niveaus, namelijk:

  • Yellow Belt: dit is het beginnersniveau waarin cases worden besproken die inzicht geven in processen en dagelijkse werkzaamheden. Deze module is geschikt voor iedere medewerker van een bedrijf.
  • Green Belt: deze training is bedoeld voor toekomstige projectleiders. Aan de hand van cases leer je om projecten te managen.
  • Black Belt: de Black Belt cursus is gericht Lean Six Sigma professionals die projecten opzetten en meer diepgang vinden in de statische gegevens. Hierin vinden zij verbeterpunten voor het bedrijf.

Vraag naar alle mogelijkheden

We kunnen ons voorstellen dat je graag meer zou willen weten over onze cursus efficiënt werken, die gevolgd kan worden op onze locatie in Hoofddorp, niet ver van Amsterdam. Wij vertellen je er graag meer over als je contact met ons opneemt. Dit doe je eenvoudig door het contactformulier in te vullen. Dan beantwoorden we spoedig al je vragen.