Lean Six Sigma: Yellow Belt training nabij Amsterdam

✔ Verschillende varianten training

✔ Voor startups tot ervaren bedrijven

✔ Opvolgbare lean opleidingen

Ben je je bedrijf een tijdje geleden begonnen, en merk je dat je soms vastloopt in je bedrijfsvoering, dan kan een Yellow Belt training van L6sigmacoach uit Hoofddorp, nabij Amsterdam uitkomst bieden. Gaan de zaken op zich goed, maar kun je nog wel wat ondersteuning gebruiken op het gebied van bijvoorbeeld efficiëntie of het effectief inrichten van bedrijfsprocessen? Schrijf je dan in voor één van onze cursussen. Er zijn natuurlijk nog veel meer situaties te bedenken waarin je iets kunt hebben aan onze Yellow Belt training, die gegeven kan worden in onze vestiging in Hoofddorp, nabij Amsterdam, maar ook op een locatie naar keuze. Ontdek alle mogelijkheden van onze cursussen.

 

Neem hier contact op voor meer informatie!

Contact opnemen?

Voor wie is de Yellow Belt training van de specialist uit regio Amsterdam bedoeld?

 De Yellow Belt cursus bij L6Sigmacoach is bedoeld voor de professional die zijn of haar bedrijf wilt laten excelleren op het gebied van efficiëntie en effectiviteit. De Yellow Band is jouw eerste stap naar het worden van een ware master op het gebied van de Lean Six Sigma methode. Aan de hand van de kennis over procesverbeteringsmethodiek ga je aan de slag in de praktijk om de fundering van jouw bedrijf of project optimaal in te richten. Wil je graag nog meer kennis opdoen na het volgen van de Lean Six Sigma Yellow Belt training? Schrijf je dan achtereenvolgens in voor de Green Belt en Black Belt.

Schrijf je in voor onze e-learning

De Yellow Belt training van ons als specialist uit regio Amsterdam is niet zomaar een cursus; de manier waarop jij en je collega’s leren, is namelijk zeer efficiënt. Dit is mogelijk doordat de Yellow Belt cursus als e-learning wordt aangeboden, waardoor je niet te maken hebt met reistijd naar ons kantoor in Hoofddorp, regio Amsterdam, of naar een andere locatie. Ook leer je op een zeer praktijkgerichte manier door middel van cases, zodat je met handvaten jouw opgedane kennis toepast op de werkvloer. Zo haal je snel voordeel uit deze Yellow Belt cursus, bijvoorbeeld voor jouw bedrijf in Amsterdam of elders. Wil je er nog meer voordeel uit halen? Volg dan na onze Yellow Belt cursus ook onze Lean Six Green Belt en Black Belt training, waarin je verder ingaat op hoe je zo efficiënt en effectief mogelijk werkt binnen jouw organisatie, bijvoorbeeld in Amsterdam. Je haalt zoveel uit onze trainingen, doordat deze gegeven worden met ISO gecertificeerde trainingsmaterialen van L6sigmacoach.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over de cursus of wil je graag, individueel of samen met collega’s, inschrijven voor een Yellow Belt training op ons kantoor in Hoofddorp, nabij Amsterdam, of op een andere locatie? Dit kan eenvoudig via ons contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je verder te helpen. Zo kan je bedrijf spoedig verder groeien op een efficiënte en effectieve manier.