Lean Six Sigma Training in regio Amsterdam

✔ Verschillende varianten training

✔ Voor startups tot ervaren bedrijven

✔ Opvolgbare lean opleidingen

Een Lean Six Sigma training is een uitkomst voor ieder bedrijf, bijvoorbeeld in regio Amsterdam. Je leert binnen een Six Sigma training in ons kantoor in Hoofddorp, nabij Amsterdam, namelijk zo efficiënt mogelijk werken. Deze cursus is opgebouwd uit verschillende praktijkgerichte cases, die zijn gebaseerd op echte situaties die in bedrijven voorkomen. We hebben cursussen voor alle soorten bedrijven, zowel startende als meer ervaren bedrijven.

 

Neem hier contact op voor meer informatie!

Contact opnemen?

Een Lean Six Sigma training voor ieder bedrijf in Amsterdam en elders

Bij L6sigmacoach uit Hoofddorp, nabij Amsterdam, vind je een Lean Six Sigma cursus voor ieder type bedrijf, zodat je de Six Sigma methode op een goede manier kunt toepassen in jouw specifieke situatie. Onze cursussen en workshops zijn namelijk onderverdeeld in bepaalde niveaus, zodat er voor beginnende bedrijven een geschikte cursus is, maar er ook nog voldoende te leren is voor ervaren bedrijven. Onze Lean Six Sigma Yellow Belt, Green Belt en Black Belt opleidingen zijn opvolgbaar. Tijdens alle opleidingen wordt er gebruikgemaakt van ISO gecertificeerde trainingsmaterialen van L6sigmacoach.

De verschillende Lean Six Sigma cursussen

Er zijn bij ons in Hoofddorp, nabij Amsterdam, verschillende Six Sigma trainingen met verschillende niveaus. Hierdoor kunnen de cursussen elkaar opvolgen. Een compleet traject begint met de Yellow Belt Six Sigma training, daarna komt de Green Belt training en ten slotte de Black Belt training voor ervaren projectleiders. Op deze manier is er voor ieder bedrijf en iedere professional in Amsterdam of elders, hoe ervaren ook, een geschikte Lean Six Sigma cursus om de kennis te verdiepen.

Lean werken volgens de Six Sigma methode

Steeds meer bedrijven werken lean, wat inhoudt dat de medewerkers veel vrijheid hebben om hun werk in te delen en te bepalen op welke manier ze hun werk doen. Op dat moment is het natuurlijk wel belangrijk dat er structuur is, zodat het werk wel op de goede manier gedaan wordt. Hoe je de perfecte combinatie maakt tussen lean werken het behalen van je doelen, dat leer je tijdens een Six Sigma training, die gegeven kan worden op onze locatie in Hoofddorp, nabij Amsterdam, maar ook elders in Nederland. Deze trainingen worden toegespitst op de fase waarin jouw bedrijf of professionele project zich bevindt.

Laat je adviseren over de beste cursus

Wil je graag weten hoe een Lean Six Sigma cursus van dé specialist uit regio Amsterdam jouw bedrijf kan helpen en naar een hoger niveau kan tillen? Wij denken graag met je mee over welke van onze trainingen het best is voor jouw bedrijf en de professionals die zich willen ontwikkelen. Neem daarom contact met ons op, zodat we je persoonlijk advies kunnen geven. Dit kan door ons contactformulier in te vullen.