Lean werken en Six Sigma trainingen nabij Amsterdam

✔ Verschillende varianten training

✔ Voor startups tot ervaren bedrijven

✔ Opvolgbare lean opleidingen

Wil je net zoals veel andere bedrijven ook binnen jouw bedrijf lean gaan werken en wil je daarvoor een Six Sigma training gaan volgen bij een specialist, het liefst bij jou in de buurt van Amsterdam? Schrijf je dan in voor één van onze Six Sigma trainingen, waarmee je efficiënt en dus lean leert werken, gewoon vanuit onze locatie in Amsterdam. Wil je de training volgen in jouw bedrijfspand of op een geheel andere locatie? Bij L6sigmacoach is het allemaal mogelijk.

 

Neem hier contact op voor meer informatie!

Contact opnemen?

Hoe werk je lean en volgens de Six Sigma methode in jouw bedrijf te Amsterdam?

Lean werken is dé trend in veel kantoren in Nederland de laatste tijd. Maar hoe werk je lean? Dat leer je tijdens één van de Six Sigma trainingen bij ons in Amsterdam, die je lean en efficiënt leren werken. Op deze manier kun je in minder tijd meer doen, waardoor je tijd overhoudt om je met je core business bezig te houden. Zo werkt een Six Sigma training bij ons in de buurt van Amsterdam omzetverhogend en maakt het je makkelijk om ook in de toekomst lean te werken.

Schrijf je in voor één van onze trainingen

Je kunt verschillende soorten Six Sigma trainingen bij ons volgen waarbij je lean en efficiënt leert werken. Welke cursus het best bij jouw situatie past, hangt af van hoe lang jouw bedrijf al loopt en hoe lang je al bezig bent met efficiënt werken. Als je nog niet veel ervaring hebt met lean werken, is een Yellow Belt training het meest geschikt. Heb je al wat ervaring, ga dan voor de Green Belt training. Heb je al veel ervaring en werk je al redelijk efficiënt, maar kun je nog wel wat tips en trics gebruiken? Ga dan voor de Black Belt training. Inschrijven doe je eenvoudig via ons contactformulier.